er i Amerika i 4 måneder!!

En liten update

Hej på er. Jeg er tilbake i Guatemala City. Det er ikke mange interessante turistting å skrive om her, og jeg blir litt lei av skrive om “i dag gjorde jeg ditt og datt”-innlegg. Og jeg går ut fra det ikke er særlig spennende lesning heller… Mens Majo er på skolen bruker jeg mye tid på http://www.dpreviews.com. Jeg har blitt helt kamerahekta og er ganske bestemt på å kjøpe meg nytt kamera når jeg kommer til USA. Det står mellom Pentax K-5 eller Canon 5Dmk2. Men jeg klarer ikke bestemme meg for hvilket, eller hvilke(n) linse(r). Eller om jeg faktisk skal vente på en helt ny lansering. 5D mk3 ser ut til å komme i år eller tidlig neste år. Og begynner jeg på studier i Bergen til høsten fortsetter jeg nok i Ung Symfoni som jo skal til USA neste år. Uansett vil jeg kjøpe det i USA, det er en del billigere der… Men grunnet jordskjelvet i Japan, er lanseringer fra de store kameraleverandøren utsatt på ubestemt tid.

I dag drar jeg faktisk tilbake til El Salvador, sammen med familien Diaz. De skal i bryllup, og spurte om jeg ville være med. Jøss, tenkte jeg, det var da litt av et tilbud, så jeg møtte jo nesten takke ja! Blir sikkert artig. Skal låne dress av en av Majo’s venner. En av de få som er omtrent min høyde. Annet enn det har jeg ikke så fryktelig mye interessant å fortelle om.

Spiste lunsj med hele familien i går! Her med bestemoren til Majo, og Majo selv 🙂 (Det uttales forresten Maho, for de av dere som trodde det var en forkortelse på majones.)

Snakkes dokkar!

Advertisements

3 responses

 1. Papz

  Kjenner meg igjen i dette med kameradilla – men visste ikke at det kunne gå i arv på den måten. Liten advarsel: Da jeg var i Sveits som 20-åring kjøpte jeg meg det flotteste flotte av nytt kamera (Canon A-1) for pengene jeg tjente der – uten å tenke på at det kunne være greit å spise på tog-båt-tog-tur fra Sveits til Norge. Det var ikke særlig hyggelig kun å ha tilsvarende kr. 10,- i lommeboken de tre dagene reisen tok…gjett om jeg ble sulten!

  May 6, 2011 at 20:53

 2. Marie

  Men du må ha nok plass i håndbagasjen fra NY til å romme iPaden jeg skal kjøpe, sende til iselin og få deg til å plukke opp i det store eplet. OKI?

  May 6, 2011 at 21:26

 3. Mamma

  Så gøy at du er blitt kamerahekta! Du tar flotte bilder!
  Gleder meg til Ung Symfoni-konserter igjen! Men du har jo ikke spilt på lenge, så du må vel prøvespille, kanskje?
  Hører dem i forb med Borgerlig konfirmasjon i helgen. Du skal få referat 🙂
  Og bare spå du vet det- jeg blir IKKE lei av å lese reisereferatene dine. Pappa og jeg ble spontaninvitert i et bryllup i Italia en gang. Litt mindre formelt enn norske bryllup, kan du si. Men kjekt å oppleve.

  May 6, 2011 at 23:17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s