er i Amerika i 4 måneder!!

Hoppet fra Argentina til Brasil!

Dette bildet er helt på grensen... Hoho, I kill myself.....

OG SÅ VAR JEG I BRASIL!!! Forskjellen er faktisk ganske markant! For det første er alt mye dyrere her. Ikke bra for en kar uten bankkort! For det andre er jentene mye penere! Gruppen begynner å bli ganske sammensveiset nå, i alle fall den yngre garde (jeg er definitivt yngst. De tre norske jentene følger etter på aldersstigen med sine 24 år. Etter det stiger det jevnt før man ender opp på et ektepar på “70-og noe” år…). I går satt vi på campingplassen ut i de sene nattetimer (vi har stilt klokken 1 time frem, så natten kom fort…) og drakk carpirinhas! Stor suksess!

Før vi kom til Brasil i går var hovedatraksjonen for dagen “Foz de Iguazu”. Mellom Brasil og Argentina renner det en liten bekk som resulterer i et par dråper som faller noen høydemeter der det er forskjell i terrenget. Sånn som dette:

Ca. 1,500,000 liter vann i sekundet

Ok, kanskje litt mer enn noen dråper. Det var faktisk helt vannvittig (herre, den var god…). Utrolig flott anlegg bygget rundt fossen uten å forstyrre naturen. Man går på en måte inne blandt strømmene. Utrolig flott! Jeg tok også en båttur der man kan kjøre helt bort til der fossene lander… En relativt våt opplevelse!

Sånn ca midt under fossen

Jeg har det utrolig bra her! Gøy at så mange følger med!

Koz fra Kristian!

Advertisements

4 responses

 1. Anne Blystad

  Å, så kjekt å lese! Fint å høre mer om de du reiser med. Og om du treffer noen som snakker spansk- eller portugisisk. Eller om du snakker noen gloser selv. FLOTTE bilder! Gleder meg til neste oppdatering :-). Mamma

  February 19, 2011 at 17:23

 2. Papz

  Du får sannelig en reise full av opplevelser! Håper du får kredittkortet ditt snart. Det har ikke kommet noe nytt kort til Arna så langt…

  February 19, 2011 at 23:49

 3. Marie

  Liker bildene!

  February 21, 2011 at 01:11

 4. Kristoffer

  det var helt fantastiske bilder. smule misunnelig, snødde i bergen inatt. har en oppnedsig følelse, oppsig for deg omvendt for meg.

  March 10, 2011 at 10:45

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s