er i Amerika i 4 måneder!!

Frihet til sitronene!

Det er veldig mye fin gatekunst i Buenos Aires. Grafitti stort sett overalt! Mye av det er bare elendig dritt sånn som Bergen, men annet er faktisk utrolig kult! Veldig særegen stil!

denne stilen er ganske gjennomgående i mye av gatekunsten 🙂

denne mannen ser man overalt i Buenos Aires. På t-skjorter, plakater og som gatekunst. Desverre vet jeg ikke hvorfor dette motivet er så mye brukt.Skal forsøke å finne det ut 🙂

Boca

I går var jeg på sykkeltur til bydelen Boca. Det er en ganske fattig bydel i Buenos Aires og var tidligere havn for inkommende skip. Husene i Boca er veldig særegne med masse farger, og grunnen til det skal visstnok være at da arbeiderne malte skipene ved havnen, tok de med seg malingsrester hjem og brukte dem på bølgeblikkhusene sine.Boca er også bydelen forballaget Boca Juniors kommer fra. Sør Amerikas beste fotballag og verdens nest mest vinnende klubb.

I dag er det søndag, og det betyr markeddag i Buenos Aires. Jeg har vært på markedet i San Telmo, som er området der leiligheten til Kristina, Oda og Kristine ligger. Utrolig mange fine antikviteter, lærvarer og annet knask. Vi traff to amerikanere på markedet som solgte limonde. Det var deres første dag som limonadeselgere, men limonaden var helt sykt perfekt likevel! Ganske vågalt å reise til Buenos Aires for ene og alene å selge limonade! Props til dem! De kan følges på Twitter @BsAsLimon!!

"La Liberta del Limon". Jeg ser litt ut som Karius i dag. Afro all the way!

P.S: Gratulerer til mamma med morsdagen! 🙂

Adios,

Kristian!

Advertisements

One response

  1. Anne Blystad

    Tenk at du husket morsdagen i går, da :-). Takk, Takk! Kjempeflott å lese reiseblogg. Er liksom litt med på turen på den måten. Håper banken sender bankkortet raskt. Og i dag starter vel turen med Kilroy? Håper det er trivelige folk med! Det er det jo sikkert, forresten.

    February 14, 2011 at 08:57

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s